sreda, 19.02.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 08:09

Novogodišnji „Ukus fest”

sreda, 04.12.2019. u 11:37
(Фото А. Васиљевић)

Festival domaće hrane i pića na kome će biti predstavljena praznična lepeza više od 1.500 proizvoda iz cele Srbije i regiona biće održan u subotu u hotelu „Metropol palas” od 11 do 20 sati. Novogodišnji „Ukus fest” u znaku je predstojećih praznika i svog rođendana tako da sve posetioce očekuju i torte.

Tačno u podne Deda Mraz će podeliti 50 paketića za najbrže mališane. Posetioci će moći da uživaju u degustacijama najukusnijih sireva, proizvoda od mesa poput pršute, domaćih kobasica, kulena, čvaraka... U specijalnim degustacijama posetioci će naći zaboravljena jela, prirodne sokove, likere, prava domaća vina... Neizostavni su i proizvođači slatkiša pa će se mnogi zasladiti džemovima, kitnikesom, domaćim kolačima, čuvenim slatkišima iz stare dobre bakine kuhinje. Cena ulaznice je 250 dinara, a za decu do 12 godina ulaz je besplatan.


Komentari5
0eb5d
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.

Чеда Хиландарац
Сјајно је да се на страницама наше "Политике" могу видети рецепти и разговарати о јелима, заиста хвала! Наставите тако... А било би исто тако лепо да у време поста ту видимо посна јела, и посне посластице, за месо и сир увек има времена. На тај начин не би сте никога узнемиравали, већ допринели уједначеној атмосфери међу вашим читаоцима. Мени би било занимљиво да видим како се припрема неки леп залогај спреман на води, тога је јако мало и јако ретко да се нађе. Рибе, посна руска, има тога много!
Sacha Bakker
Koliko ja znam da računam, još traje Božićni post. Srećno nam bilo Srbi!
Beogradjanin Schwabenländle
Да, овај украсни тањир је леп ; пршута на тањиру је дебело сечена, постављена без осећаја за лепоту, без срца, без знања и позвања праве гатрономије, неколико крајева тих кришки су се већ мало посавијали од стајања и делују суво, уз то пренатрпано, као увек. Једна маслинка и три зрна грожђа и једна увела лиска першуна не чине пролеће. Пиво никада и нигде није било апритиф, то су шери, шампањац, а врста вина иде уз врсту понуђеног јела. И после јела долази дижестиви, сиреви, воће и жестоко!
Dragan Pik-lon
Koji lepi tanjir gore na slici.Cak i jedan Kralj nebi odoleo iskusenju da makne jednu tanku snitu sumke u prolazu.Sve je na svom mestu,samo fali Njegoseva dinja.onda bi to bilo komplento jelo.Koje ''krpi''predjelo,glavno jelo i desert-zajedno.Toceno pivo bi bilo idealni aperativ a crno vino posle praznog tanjira.Ne zaboravimo da pijemo sporo,mljackajuci vino kao da je sok od sunke i dinje zajedno.Spadam u one gurmane koji nemaju nista protiv da se isti protokol ponovi i za srpsku novu godinu...!
Vrijeme posta!
Dragane, psi mljackaju! Slika je privlačna samo za neke žderonje i vrijeđa običaj posta. Ovakve slike su prije prikazivali neki da bi Srbe odvratili od hrišćanskog pravoslavlja.
Preporučujem 5

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Početna /

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja