sreda, 20.11.2019. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
Poslednja izmena 23:47

Punjeni paradajz

nedelja, 27.10.2019. u 11:25
(Фото Пиксабеј)


Potrebno je:
• 
4 veća paradajza
• glavica crnog luka
• 80 g pirinča
• 20 g suvog grožđa
• supena kašika maslinovog ulja
• peršunov list
• so, biber

Paradajzu odseći gornji deo, iseckati ga i spojiti s unutrašnjim delom koji ste izdubili kašičicom. Na umereno zagrejanom maslinovom ulju propržiti sitno seckan crni luk, isitnjen paradajz i suvo grožđe prethodno potopljeno u toploj vodi desetak minuta. U sve to dodati blago obaren pirinač, naliti vodom i još malo kuvati da potpuno omekša. Fil začiniti po ukusu i puniti korpice od paradajza. Staviti kašiku kisele pavlake, poređati u prethodno podmašćen pleh i peći u rerni 15 minuta na 200 stepeni


Komentari0
c749d
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Početna /

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja