petak, 05.06.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
četvrtak, 18.10.2018. u 11:09

CompanyWall žig– prepoznatljiva i validna referenca srpskih kompanija

(Фотографије CompanyWall)

CompanyWall ističe se na domaćem tržištu kao jedna od najvećih poslovnih platformi za proveru značajnih finansijskih informacija za sve kompanije na teritoriji Republike Srbije. Hiljade privrednih subjekata poverili su nam ulogu finansijskog asistenta i prepoznaju nas kao najpouzdaniju bonitetnu kuću u Srbiji. Pored jasne metodologije na osnovu koje vršimo finansijsku analizu i razvrstavamo subjekte u bonitetne razrede, klijenti nas prepoznaju i po jedinstvenom vizuelnom identitetu bonitetnih ocena AAA, AA+ i A+ na osnovu kojih vršimo sertifikaciju.

Iako većina rejting agencija klijentima koji  ispunjavaju kriterijume dodeljuje Sertifikat bonitetne izvrsnosti, vizuelni identitet najboljih bonitetnih ocena ovih agencija često nije prepoznatljiv, što kompanijama otežava lakše raspoznavanje i proces validacije podataka.

CompanyWall je bonitetna kuća od poverenja koja nesmetano posluje na četiri evropska tržišta. U takvim okolnostima prepoznatljiv i autentičan dizajn najboljih bonitetnih razreda predstavlja neophodan element. Zbog toga smo originalne žigove ocene  AAA, AA+ i A+  zaštitili kao intelektualnu svojinu u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, kao i u EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office).

Značaj intelektualnih resursa na savremenom tržištu rada

Informacione i digitalne tehnologije stvaraju potencijalne probleme zbog lakoće i brzine kojom se komunikacijiski sadržaji mogu kopirati, preoblikovati i distribuirati širom sveta. Usluge i kreativna rešenja digitalnih agencija su glavni rezultati rada tih agencija i čine konkurentsku prednost u odnosu na druge slične agencije. Zbog toga je  od velikog značaja da se sve ideje, vizuelni identiteti kao i tekstualni sadržaji i usluge zaštite autorskim pravima, da bi brend mogao da zaživi na digitalnom tržištu kao prepoznatljiv i jedinstven.

Svesni svoje pozicije na srpskom tržištu i sledeći imperative i zahteve koje pred nas stavlja svetsko tržište patentirali smo jedinstvene i originalne žigove za najbolje bonitetne ocene AAA, AA+ i A+ na osnovu kojih razvrstavamo i sertifikujemo srpske privredne subjekte  i doprinosimo povećanju transparentnosti na srpskom tržištu, olakšavajući njihovo međusobno raspoznavanje.

CompanyWall žigovi, AAA, AA+ i A+, zaštićeni u Zavodu za intelektualnu svojinu i u EUIPO-u, su pravo naše kompanije da zaštitimo znak koji u prometu služi za razlikovanje naših bonitetnih ocena od sličnih usluga koje pružaju druge bonitetne kuće. Zaštitom žigova kao intelektualne svojine štitimo vizuelni identitet naše kompanije od neautorizovanog kopiranja ili adaptiranja.

Proverite s kojom bonitetnom ocenom poslujete već danas!

Prilikom registracije upišite kod za

BESPLATAN DEMO PRISTUP:

CWZig018

REGISTRUJTE SE OVDE

Naši žigovi prošli su proces odobravanja i registracije u nacionalnom zavodu za IS. S obzirom da poslujemo i na drugim evropskim tržištima, prošli smo proces autentizacije i zaštite žigova i u EUIPO-u (European Union Intellectual Property Office) čime smo osigurali naš autentični vizuelni identitet ne samo na srpskom tržištu već i na nivou cele EU.

CompanyWall vizuelni identitet – mnogo više od prepoznatljivog dizajna

Zaštitom intelektualne svojine, žigova AAA, AA+ i A+, nismo samo zaštitili autentičan dizajn već  mnogo više od toga. Originalna estetika samo je sredstvo za lakše prepoznavanje kredibilne usluge i najpouzdanijeg asistenta srpskih kompanija – CompanyWall.

– Prepoznatljiv   dizajn  CompanyWall ocene lako se povezuje sa njihovom dobrom uslugom. Sve više kompanija postavlja elektronski CompanyWall Sertifikat zbog čega više ne moramo da vršimo dodatnu istragu o validnosti te ocene, prepoznajemo CompanyWall  žigove  kao  kredibilan  znak  dobrog poslovanja i lakše ostvarujemo saradnju sa potencijalnim partnerima – izjavili su mnogi naši klijenti.

Napori  u domenu dizajna i upravljanja vizuelnim identitetom u digitalnom svetu za cilj ima pozitivno korisničko iskustvo. Originalni žigovi, vizuelni simboli na osnovu kojih razvrstavamo srpske kompanije u bonitetne razrede služe njihovom međusobnom prepoznavanju i lakšem pozicioniranju u odnosu na konkurentne kompanije. Originalan dizajn je sredstvo za postizanje boljeg kvaliteta usluge finansijskog asistenta CompanyWall. Da bismo sačuvali autentičan vizuelni identitet na srspkom tržištu zaštitili smo žigove kao intelektualnu svojinu.


CompanyWall d.o.o.

  • Makenzijeva 53, 11 000 Beograd
  • Telefon: 064/6426-484, 011 404 92 12
  • Email: info@companywall.rs
  • PIB:  105340904
  • Matični broj: 20346400
  • TR: 355-000320029998526

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja