petak, 05.06.2020. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
petak, 22.12.2017. u 13:35

Znamo kako možete uštedeti prilikom svake kupovine!

(Фото: Idealno.rs)

Pre svake velike kupovine razmišljamo o tome kako da dobijemo najviše za novac koji planiramo da potrošimo i kako moramo da izaberemo proizvod koji će odgovarati svim našim potrebama i s kojim ćemo dugo biti zadovoljni.

Ako i vas muče pitanja kako da izaberete, koliko da platite i gde da kupite…vreme je da upoznate najveći srpski portal za upoređivanje proizvoda i ponuda veb prodavnica–  Idealno.rs

Idealno.rs nije prodavnica, iako vam na prvi pogled možda tako izgleda. Portal Idealno.rs je onlajn tržni centar na kojem gotovo 300 veb prodavnica iz cele Srbije prikazuje svoje ponude kako biste vi mogli na jednom mestu da ih pregledate i uporedite!

U par klikova do najpovoljnijih ponuda na portalu Idealno.rs

Proverite ključne funkcionalnosti portala Idealno.rs i zadovoljno trljajte ruke već prilikom naredne kupovine:

Pregledajte ponudu u 12 glavnih kategorija proizvoda –  u okviru svake kategorije se nalazi i niz potkategorija koje olakšavaju snalaženje na virtualnim policama ovog popularnog onlajn tržnog centra.

Uporedite i sačuvajte proizvode koji vam se sviđaju – ako niste sigurni šta da izaberete, uporedite slične proizvode prema karakteristikama i ceni, a one koje planirate da kupite dodajte U listu i sačuvajte na svom spisku za kupovinu

Nadogradite pretraživač besplatnim dodatkom 1-2-3 Kupovina s Idealno.rs – ova besplatna nadogradnja vam omogućava pregled idealnih ponuda dok pretražujete proizvode na Guglu.

Koristite barkod skener – barkod skener vam omogućava da uz pomoć kamere na mobilnom telefonu skenirate barkod proizvoda u prodavnici i proverite njegovu cenu na Idealno.rs

Proverite aktuelne Savete i vodiče za kupovinu – u svim kategorijama proizvoda redovno se objavljuju vodiči za kupovinu i saveti koji će vam pomoći prilikom biranja.

Na Idealno.rs možete da pretražujete prema omiljenim brendovima, ali i prema pouzdanim i sigurnim veb prodavnicama. Dovoljno je samo da u polje za pretragu upišete omiljeni brend ili da izaberete omiljenu prodavnicu i proverite isključivo njenu ponudu razvrstanu po kategorijama proizvoda.

Čak i kada ste u pokretu i trebaju vam brze i pouzdane informacije o cenama ili karakteristikama proizvoda, sve to možete pregledati i pratiti na mobilnom telefonu ili tabletu jer je ceo portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju.

Pratite akcijske kataloge omiljenih prodavnica

Pretraživanje kataloga je potrošačima jedna od omiljenijih funkcionalnosti portala  Idealno.rs. Na stranici katalozi.idealno.rs se mogu pregledati svi aktuelni katalozi i leci supermarketa, robnih kuća, prodavnica, pa čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brendova.

(Foto: Idealno.rs)

Na Idealno.rs aktuelni katalozi i leci se mogu pretraživati i uz pomoć brzog polja za pretragu koje će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku na samo jedan klik od vas.

Zašto više od pola miliona potrošača već veruje Idealno.rs?

Rastuće potrebe kupaca prati i razvoj tehnologije pa su nam danas dostupni različiti onlajn alati koji olakšavaju sve faze veb kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupovine. Prema mišljenju onlajn kupaca, najbolji takav alat je  Idealno.rs, portal specijalizovan za pretraživanje i upoređivanje ponuda veb prodavnica. Reč je o portalu koji na jednom mestu prikazuje više od 300.000 proizvoda iz skoro 300 veb prodavnica iz cele Srbije!

Idealno.rs je deo grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim Ceneje.si, hrvatskim portalom Jeftinije.hr i bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od 2 miliona aktivnih ponuda iz skoro 1000 veb prodavnica.

Prijavite se na našu mailing listu

* Obavezna polja