субота, 31.10.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
уторак, 15.09.2020. у 14:20
Ново издање Факултета за медије и комуникације из дигиталног маркетинга

„SEO: од теорије до праксе”

Широк опус стручних и научних издања Факултета за медије и комуникације богатији је за још једну књигу из области дигиталног маркетинга „SEO: од теорије до праксе” аутора Наташе Крстић и Милана Гајића. У књизи су објашњени сви елементи SEO процеса и дат је и свеобухватан преглед техника за успешно позиционирање веб-сајта на претразивачима, који у модерно доба интернет револуције представља један од најрелевантнијих канала дигиталног маркетинга.

„SEO: од теорије до праксе” једна је од ретких књига на српском језику која детаљно обрађује овај вид дигиталног маркетинга, и служи као детаљан водич ка унапређењу видљивости, ауторитета и релевантности веб-сајта. Аутори у књизи деле своје богато искуство у области SEO-а, уз обиље актуелних примера, у циљу да студентима и практичарима поједноставе овај сложен канал дигиталног маркетинга, као и да олакшају разумевање SEO-а и у теорији и у пракси.

Наташа Крстић ванредна је професорка на студијском програму Дигитални маркетинг Факултета за медије и комуникације, а 2016. године специјализарала је и оптимизацију веб-сајт на интернет претраживачима (Search Engine Optimisation, SEO) на Универзитету Калифорнија. Милан Гајић, бивши студент и предавач на ФМК, након завршених студија стекао је богато искуство у оптимизацији веб-сајтова за домаће и иностране клијенте.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља