субота, 11.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
среда, 27.05.2020. у 12:59

Бифтек са сосом од сенфа

(Фото Пикселс)

Потребни састојци:

  • 500 грама бифтека
  • шоља бистре јунеће супе
  • мало путера
  • две кашике киселе павлаке
  • кашика густина
  • кашика сенфа

Исећи комад меса на шницле дебљине 2,5 центиметара и пржити их на мало путера, на тихој ватри. Када су шницле испржене, извадити их из тигања, па у њега додати шољу бистре јунеће супе и пустити да то мало ври. После неколико минута додати киселу павлаку, кашику густина и кашику сенфа. Смесу мешати неколико минута на тихој ватри и прелити је преко бифтека. Месо се може послужити са ајваром.

Коментари3
15fc0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Dragan Pik-lon
Fantastican i brz recept,jer se biftek isprzi za 8 minuta(midijum)kakav je i najbolji za jesti.No,za kompletan rucak fali kugla djuvec rize na ovaj tanjir kao i przeni krompirici.Tek onda ovaj ukusan sos dolazi do izrazaja.To vam kaze covek koji je najveci mesozder u Srbiji i sire.
Dr Slobodan Devic
E pa ne znam da li mi se vise svidja komentar, ili odgovor :):):) ...
Mustafa Aga
Gospodine Pik-lon...Ako neko na ovome svetu zdere meso onda smo to mi koji zivimo u Americi...Vi u Evropi...Vama trebaju krompirichi i pirinach da napunite stomak...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља