недеља, 05.07.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
субота, 14.12.2019. у 09:55

Посна пита зељаница

(Фото Пиксхир)


Потребно је :

  • 500 гр кора за питу
  • 500 гр свежег зеља
  • уље, бибер, со

Зеље опрати, исецкати, посолити и оставити да мало одстоји, затим га добро исцедити. Коре испрскати мешавином воде и уља, на сваку ставити по мало зеља, док се коре не истроше – последњом прекрити питу, па је попрскати мешавином уља и воде. Пећи у загрејаној рерни на 200 степени око 30 минута. Печену зељаницу попрскати водом, покрити на десетак минута и служити док је топла.

Коментари0
cc228
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља