уторак, 29.09.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
петак, 25.10.2019. у 00:20 А. Бо­јо­вић – А. Кур­теш

Пронађено тело девојке у аутомобилу, ухапшени осумњичени

По­ли­ци­ја ис­пред ула­за у Ган­ди­је­вој 106 (Фо­то­гра­фи­је Не­бој­ша Мар­ја­но­вић)

По­ли­ци­ја је про­на­шла те­ло два­де­се­то­смо­го­ди­шње де­вој­ке Милице С. у ауто­мо­би­лу пар­ки­ра­ном у Нехруовој ули­ци на Но­вом Бе­о­гра­ду. Те­ло је по­сла­то на обдук­ци­ју да би се утвр­дио узрок смр­ти. Ка­ко са­зна­је­мо од из­во­ра упу­ће­ног у овај слу­чај, по­ли­ци­ја је про­на­шла осум­њи­че­не за по­ку­шај скри­ва­ња те­ла пре­ми­ну­ле де­вој­ке. Они су ухва­ће­ни у бли­зи­ни ста­на у Гандијевој 106 В у ко­ји је по­ли­ци­ја прет­ход­но упа­ла, због при­ја­ве ста­на­ра да се осе­ћа не­при­ја­тан ми­рис.

Стан је био пра­зан, на вра­ти­ма је би­ло тра­го­ва оби­ја­ња, а у ста­ну тра­го­ва кр­ви. Из по­ли­ци­је је убр­зо на ову ло­ка­ци­ју по­сла­то ви­ше еки­па ин­тер­вент­не је­ди­ни­це и јед­на „ма­ри­ца”. Ја­ке по­ли­циј­ске сна­ге „че­шља­ле” су но­во­бе­о­град­ске бло­ко­ве 61, 62, 63 и 64 у по­тра­зи за те­лом.

Пре­ма не­зва­нич­ним ин­фор­ма­ци­ја­ма, ухап­ше­ни (од којих је један власник стана) су по­ли­ци­ји ре­кли да се де­вој­ка пре­до­зи­ра­ла нар­ко­ти­ци­ма.

Фо­рен­зи­ча­ри су узе­ли све тра­го­ве ко­ји би мо­гли да раз­ја­сне шта се до­го­ди­ло. По­ли­ци­ја ис­тра­жу­је да ли је смрт де­вој­ке иза­зва­на на­сил­но.

Жи­те­љи Бло­ка 63 би­ли су из­не­на­ђе­ни по­ли­циј­ским сна­га­ма рас­по­ре­ђе­ним ис­пред не­ко­ли­ко згра­да у Ган­ди­је­вој ули­ци. Оне ни­су до­зво­ља­ва­ле при­лаз ула­зи­ма, док је у Ган­ди­је­вој ис­пред бро­ја 106 В по­ли­ци­ја ула­зак и из­ла­зак из згра­де до­зво­ља­ва­ла са­мо осо­ба­ма ко­је ов­де жи­ве. Је­дан од ста­на­ра ка­зао је да он и ком­ши­је ни­су упу­ће­ни у то шта се де­ша­ва у згра­ди, али сма­тра­ју да по­ли­ци­ја тра­га за по­чи­ни­о­цем кри­вич­ног де­ла.

– Да је по­сре­ди зло­чин, си­гур­но би и си­ту­а­ци­ја ис­пред ула­за би­ла дра­ма­тич­ни­ја. Све је ти­хо, из­гле­да ми са­мо као да по­ли­ци­ја на сме­ну де­жу­ра – оце­ни­ла је же­на ко­ја жи­ви у обли­жњем ула­зу.

Коментари0
dd9e9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља