уторак, 17.09.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 14:12

Колач с јабукама

петак, 30.08.2019. у 14:39
(Фото Пикселс)

ПОТРЕБНО ЈЕ:

 

• 2 стругане јабуке
• 300 г оштрог брашна
• 250 г шећера
• 2,5 дл воде
• 5 кашика уља
• кашичица соде бикарбоне

Ставите шећер и воду да се шпинују и оставите на ватри док се не смање за половину. Склоните са стране сируп и оставите да се охлади. Сада додајте јабуке, брашно помешано са прашком за пециво и уље и измешајте да добијете уједначену масу. Ставите тесто у подмазани плех и пеците пола сата на 250 степени.


Коментари1
fdc2a
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Фотографија нема благе везе са рецептом
У рецепту нема никаквих кришки јабука. Ако већ нисте направили колач, нађите неку слику која макар личи на очекивани резултат.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља