Петак, 30.07.2021. ✝ Верски календар € Курсна листа

Нова понуда за орочену штедњу у Комерцијалној банци

У Комерцијалној банци, током новембра – месеца штедње, траје акцијска понуда орочене штедње у еврима, на 12 месеци и номиналном каматном стопом 0,50% (ефективна каматна стопа износи 0,42%) на годишњем нивоу за редовну и рентну штедњу.

Минимални износ улога за редовну штедњу је 100 евра, односно 1.000 евра за рентну штедњу.

Осим понуде штедње на 12 месеци, Комерцијална банка клијентима нуди и акцијску понуду орочене штедње у еврима са роком од 60 месеци уз минимални износ орочења од 1.000 евра.

У оквиру акцијске понуде клијенти имају изузетну могућност степенастог разрочења под стимулативним условима по истеку 12 месеци и то:

  • за период 12-24 месеца признаје се каматна стопа од 0,50%,
  • за период 25-36 месеци признаје се каматна стопа од 0,80%,
  • за период 37-48 месеци признаје се каматна стопа од 1,30%,
  • за период 49-60 месеци обрачун и припис уговорене акцијске каматне стопе 1,55%.

Ове услове из ове две понуде, могуће је искористити до 30. новембра.

Комерцијална банка је и даље лидер на пољу штедње у српском банкарству и висином девизне штедње од 1,7 милијарди евра. Клијенти препознају Комерцијалну банку по стабилности, сигурности улога, разноврсним штедним опцијама,  међу којима ће сигурно наћи ону која највише одговара њиховим потребама, сталној расположивости депонованих средстава и конкурентним каматним стопама у свим штедним опцијама.

Текстови објављени у Бизнис клубу имају промотивни садржај

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.