уторак, 29.09.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа

Баш јој наслов добро стоји

Сусрет са Наташом Павловић, ауторком емисије „Практична жена“ (Прва ТВ) је почео необавезно, од њеног јубилеја... – Поводом 800. издања, још док смо били у изолацији због вируса корона, сви из моје…

Американцу прети затвор због лоших оцена тајландском хотелу

БАНГКОК – Амерички туриста који је на интернету објавио негативне рецензије хотела на Тајланду у којем је одсео одговараће пред судом у тој земљи због клевете, а ако буде проглашен кривим, могао би…

2

Учитељу због тетоважа забрањено да ради у вртићу

ПАРИЗ – Учитељ Силван Хелен (35) у Француској чије су тело, лице и језик покривени тетоважама и коме су поцрнели беоњачу, изјавио је да му је онемогућено да ради у вртићу након што су се родитељи…

19

Људи јаке воље

Воља је комплексан појам којем се може приступити на различите начине. Један од начина јесте да се воља схвати као продукт нечије жеље, то…

2

Астронауткиња планира да гласа из свемира на америчким изборима

АТЛАНТА - Астронауткиња америчке свемирске агенције НАСА Кејт Рубинс изјавила је да на предстојећим изборима у САД планира да гласа из…

4

Трагедија на обали Тасманије

Можда су залутали, или ловили плен у плитким водама, можда су пратили сапутника који је кренуо ка обали. У сваком случају, више од 470…

1

Здраве навике за децу

Свако ко је родитељ разуме да дете од најранијег доба учи да живи у овом свету. Живот је учење. Ви свакако можете помоћи вашем детету да…

1

Да ли знате?

Шта означава цртеж брода у староегипатским хијероглифима
Пут на север * Хијероглифи су били сликовно писмо старих Египћана. Временом су слике фигура, људи, птица, животиња, предмета постали знаци за одређене појмове којим се тумачио смисао записаног текста. Већ на почетку дешифровања хијероглифа уочено је да насликани брод означава „север” или „пут на север”. Наиме, стари Египћани су у повољним временским приликама пловили на север од афричке обале до првих острва и копна данашње Грчке.

Хороскоп

Дневни Хороскоп
За 29. септембар 2020
#
Ован

Избегавајте расправе са претпостављенима и особама које симболишу ауторитете, можете угрозити пословни статус. Ако сте предузетник, обрадоваће вас повољне финансијске вести.

#
Бик

Имате жељу за одмором и разонодом. Пријаће вам да више времена проводите са блиским пријатељима. Ако сте слободног статуса, упознаћете привлачну особу. Смањите грицкалице.

#
Близанци

Незадовољни сте финансијама, али немојте доносити исхитрене одлуке. Избегавајте расправе са блиским пријатељима, могу прерасти у озбиљне неспоразуме. Коригујте исхрану.

#
Рак

Напети сте и незадовољни пословним статусом. Избегавајте расправе са претпостављенима, могу прерасти у озбиљне неспоразуме. Неопходан је већи опрез са оштрим предметима.

#
Лав

Оптерећују вас недовршени послови, али и неспоразуми са колегама. Ако сте на дужим путовањима, будите опрезнији у саобраћају и у комуникацији са особама из иностранства.

#
Девица

Будите веома опрезни са новцем. Није повољан тренутак за веће инвестиције и трговину. Посветите пажњу млађим члановима породице, потребна им је подршка. Смањите слатко.

#
Вага

Поједини саговорници ће вас иритирати ставовима и коментарима. Трудите се да не улазите у расправе, могу прерасти у озбиљне неспоразуме. Избегавајте алкохол и цигарете.

#
Шкорпија

На послу ћете бити веома ангажовани, али ће вам недостајати концентрација. Будите опрезнији са документима. Пронађите више времена за одмор и разоноду. Смањите масну храну.

#
Стрелац

Оптерећују вас текуће финансије и непланирани новчани издаци. Немојте доносити исхитрене одлуке. Ако сте слободног статуса, контактираће вас стара љубав. Смањите лекове.

#
Јарац

Напети сте и склони исхитреним емотивним реакцијама. Избегавајте расправе са старијим укућанима, заузимате супротстављене ставове. Немојте претеривати са рекреативним спортом.

#
Водолија

Недостаје вам енергије и иницијативе на послу, потребан вам је одмор. Избегавајте расправе са рођацима и пријатељима, могу прерасти у озбиљне неспоразуме. Смањите цигарете.

#
Рибе

Поједине пословне планове ћете морати да ускладите са неочекиваним приликама. Послушајте савет искуснијег пријатеља. Будите пажљивији у саобраћају у вечерњим часовима.

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља